لابه لایِ لای لایِ دل

و ندا آمد لب بسته بپوی "سپهری"

لابه لایِ لای لایِ دل

و ندا آمد لب بسته بپوی "سپهری"

حمایت می کنیم از ساقه ی طلایی، سرد و گرم چشیده ی روزگار!

آستانه ی فروپاشی ساقه طلایی در چای به تاریخ تولید ساقه طلایی و دمای چای بستگی دارد.




پی نوشت: در مورد شیر سرد فقط به تاریخ تولید ساقه طلایی می تونه مرتبط باشه.

ر.ک نوشت: البته شیر گرم رو هیچ وقت امتحان نکردم و نمی کنم، ولی حدس می زنم باید رجوع کنید به چای!

بعد نوشت: سخت ترین کار محاسباتی که به عمرم انجام دادم محاسبه مدت زمان نگه داشتن پتی بور تو چایی هستش به طوری که نرم بشه ولی وا نره!!!


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد